(067) 965-77-57

drevdominfo@ukr.net


 

(067) 965-77-57

 

 

Будівництво сучасних дерев'яних церков і храмів


Будівництво сучасних дерев'яних церков і храмів

Хочете почати будівництво сучасних дерев'яних церков і храмів? Багатьом людям далеко їхати в храм наприклад, в інший кінець міста або в центр Києва. Перевага віддається невеликим місцевим храмам, які знаходяться недалеко від будинку або в житловому районі. Тому ми можемо спостерігати, що в багатьох районах столиці починають будуватися храми. В першу чергу, це обумовлено тим, що всі бажаючі не зможуть побувати на службі в одному храмі, тому що відбудеться тиснява і тіснота. Тому будівництво сучасних дерев'яних церков і храмів так часто можна побачити у віддалених районах столиці.

«Древ Дом Строй» спеціалізується на будівлях різного типу з деревного бруса. Використовуючи такий екологічно чистий матеріал для будівництва, в результаті ми отримаємо справжній шедевр. Дерев'яні будиночки, лазні, альтанки і храми - все це ми робимо на замовлення. Будівництво сучасних дерев'яних церков і храмів зараз набрало велику популярність, і ми раді, що людям буде де поклонитися Богу і сповідатися в будь-який час.


Побудувати будинок з дерева - досить дорого і затратно, але зате Ви будете насолоджуватися спокоєм і комфортом, теплом в сніжний і суворий зимовий час. Замовляйте будівництво дачного будиночка з дерева, і Ваші вікенди будуть проходити ще цікавіше. Крім котеджів, у нас замовляють будівництво сучасних дерев'яних церков і храмів, альтанок і багато чого іншого. Ми з задоволенням складемо разом з Вами план будівництва і проговоримо всі деталі. «Древ Дом Строй» займеться Вашим проектом і побудує для Вас справжній дерев'яний палац! Цікавить будівництво сучасних дерев'яних церков і храмів у Вашому районі?

Якщо Ви - батюшка, або ж благодійник, який бажає розпочати будівництво сучасних дерев'яних церков і храмів в своєму селищі або районі міста, замовляйте у нас всі необхідні роботи з деревом!