(067) 965-77-57

drevdominfo@ukr.net


 

(067) 965-77-57

 

 

Реставрація дерев'яного будинку

Дерев'яні будинки є вдалим рішенням, так як вони мають відмінну теплоізоляцію і естетичний зовнішній вигляд, що дозволить Вам отримувати постійне задоволення від проживання. Але далеко не завжди необхідно проводити будівництво з нуля, іноді Вам може допомогти реставрація дерев'яного будинку, якщо вже є готовий проект.

Реставрація дерев'яного будинкуЗамовити реставрацію дерев'яних будинків можна всього у пари компаній на ринку, які спеціалізуються на подібних завданнях і готові запропонувати Вам дійсно гнучкі умови по проведенню капітального ремонту і відновлення будівлі. І такою компанією є наша, тому у нас реставрація будинків дерев'яних користується значною популярністю серед клієнтів, які звертаються до нас із завданнями різної складності та напрямку.

Наша реставрація дерев'яного будинку може бути, як косметичної з невеликими фасадними і внутрішніми роботами, так і капітальної, включаючи повну перевірку всієї конструкції, проведення зміцнення, утеплення і інших задач.

Ми можемо реставрувати будь-який дерев'яний будинок, навіть якщо він знаходиться в аварійному стані, але в такому випадку, вартість всіх робіт може бути трохи вище, ніж при стандартній роботи. Але в будь-якому випадку Ви дізнаєтеся точну вартість попередньо, ще на етапі обговорення всіх деталей майбутньої роботи, що дозволить Вам отримати оптимальну вартість робіт під Ваш бюджет.

Замовити для дерев'яного будинку реставрацію в нашій компанії можна без особливих складнощів і досить швидко, так як ми максимально спростили процес замовлення і будівництва для всіх наших клієнтів. Саме це і цінують всі наші клієнти, які звертаються до нас як за отриманням послуг, так і за безпосередньо товарами.