(067) 965-77-57

drevdominfo@ukr.net


 

(067) 965-77-57

 

 

Реставрація старого дерев'яного будинку

Така робота, як реставрація старого дерев'яного будинку - це складне завдання, яку необхідно проводити з урахуванням цілого ряду факторів. Наприклад, забудовник, який буде займатися цим напрямком, повинен забезпечити як зовнішнє, так і внутрішнє облаштування будинку, а також зміцнити всю конструкцію.

Реставрація старого дерев'яного будинкуІноді старий дерев'яний будинок реставрувати просто необхідно, так як від цього буде залежати стійкість всієї будівлі і безпеку проживання в ньому. Тому ми рекомендуємо Ви не відтягувати звернення до фахівців і повністю провести реставрацію Вашого старого дерев'яного будинку, яка буде набагато доступніше, ніж знесення старого об'єкта і будівництво нового.

Наша реставрація старого дерев'яного будинку не єдина в Україні, але якщо Ви хочете отримати роботу під ключ і з гарантією якості, то можете розраховувати на гнучкі умови і можливості по використанню.

Крім безпосередньої реставрації старих будинків дерев'яних, ми також можемо запропонувати Вам можливості з будівництва об'єктів з нуля, які особливо затребувані. І популярність дерев'яних будинків з бруса поступово набирає все більшої популярності, тому що подібні будинки не значно дорожче цегляних варіантів, а іноді навіть доступніше їх, в залежності від використовуваного матеріалу.

Для того, щоб провести реставрацію в старому дерев'яному будинку ми будемо використовувати тільки найкращі матеріали та досвід наших співробітників в проведенні навіть найскладніших завдань, тому Ви можете бути впевнені в тому, що отримаєте надійний проект під ключ в точно обумовлені термін і за оптимальною ціною. А саме два цих чинника є найбільш важливими для більшості клієнтів, адже час будівлі і бюджет усього проекту впливають і на результати роботи.