(067) 965-77-57

drevdominfo@ukr.net


 

(067) 965-77-57

 

 

Замовити дерев'яний будинок під ключ

Замовити дерев'яний будинок під ключЗамовити дерев'яний будинок під ключ
- це мрія багатьох клієнтів, причому такий варіант вибирають переважно жителі великих мегаполісів. І ціна такої послуги може бути навіть нижче, ніж покупка квартири в столиці, тому ми рекомендуємо Вам задуматися про такий варіант, так як він є дійсно затребуваним і зручним для проживання.

Багато компаній, які пропонують будівництво будинку на замовлення під ключ, насправді надають лише побудований каркас будівлі, без будь-яких зручностей всередині. Але ми розуміємо всю важливість передачі вже готового будинку клієнтам, тому у нас Ви можете замовити будинок дерев'яний дійсно під ключ, так як ми займаємося проведенням всіх комунікацій, встановлення вікон, дверей і багатьох інших варіантів.

Для того, щоб у нас замовити дерев'яний будинок під ключ, Вам слід лише визначитися з бюджетом і звернутися до наших співробітників, які проведуть для Вас всі розрахунки, складуть план будівництва і узгодять його з Вами. І якщо Вас влаштують наші умови, то ми приступимо до будівництва вже найближчим часом.


Якщо Ви вирішили дерев'яні будинки під ключ замовити, то Вам варто обов'язково вибрати основний матеріал, з якого і буде здійснюватися будівництво будівлі. Наприклад, у нас в каталозі Ви можете знайти дикий зруб, профільований брус або інші варіанти. І кожен з них має свої власні особливості і характеристики, тому Вам слід підійти до цього питання з особливою увагою.

Під ключ замовити дерев'яний будинок сьогодні може буквально будь-який клієнт, і зробити це можна навіть просто по телефону, хоч згодом і буде потрібно ретельне обговорення з Вами. І тому кількість клієнтів, які обирають таке житло, постійно зростає не тільки в Києві, а й в регіонах.